Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Rocznik Literacki za Rok...

Tytuł :
Rocznik Literacki za Rok...
Rok wydania :
1933-
Wydawca :
Warszawa : Instytut Literacki
Opis fizyczny :
25 cm
Gatunek / Forma :
Czasopisma
Literatura - bibliografia
Literatura polska - bibliografia
02. Wydawnictwo ciągłe

LDR 01833cas|a2200433#i#4500
001 1592000000169
003 GORZ 002
005 20190719114305.1
008 090610c19329999pl#ar|p|||||||0|||b0pol#|
022 %a 0137-4028
035 %a SowaIDT115043
040 %a GORZ 002 %c GORZ 002 %e PNN %d GORZ 002 %d GORZ 002
046 %k 1932
222 # 0 %a Rocznik Literacki
245 0 0 %a Rocznik Literacki za Rok... / %c red. Zygmunt Szweykowski.
260 %a Warszawa : %b Instytut Literacki, %c 1933-.
300 %c 25 cm.
310 %a Rocznik
336 %a tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a wolumin %b nc %2 rdacarrier
362 0 %a R. 1 (1932)-.
380 %a Czasopisma
388 1 %a 1901-2000
388 1 %a 1918-1939
388 1 %a 1945-1989
388 1 %a 1989-2000
388 1 %a 2001-
500 %a Od R. 3 (1934) redaktor Zofia Szmydtowa.
500 %a Od 1955 wydawca: Państwowy Instytut Wydawniczy.
500 %a Od 1955: 21 cm.
500 %a Od 1976 redaktor naczelny P. Hertz.
500 %a Od 1979 redaktor naczelny A. Lam.
500 %a Nie ukazywało się w latach 1939-1954.
655 9 %a Literatura %x historia %v bibliografia
655 9 %a Literatura polska %x historia %v bibliografia
700 1 # %a Szweykowski, Zygmunt %d (1894-1978). %e Redakcja
856 4 # %u https://opac.wimbp.gorzow.pl/integro/site/recorddetail/1592000000169 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies