Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wykorzystanie treści środowiskowych w procesie nauczania

Tytuł :
Wykorzystanie treści środowiskowych w procesie nauczania
Autorzy :
Kulpa, Jan (1908-1983)
Temat :
Nauczanie metody
Rok wydania :
1981
Wydawca :
Wrocław : Zakład Narodowy im. Ossolińskich
ISBN :
8304008459
Seria :
Nauka dla Wszystkich, 0077-6181 ; nr 340
Opis fizyczny :
46 s. ; 18 cm
Książka

LDR 00994nam|a2200265#i#4500
001 1592000017388
003 GORZ 002
005 20181001115344.4
008 090611s1981####pl#||||g#||||||||#||pol#|
020 %a 8304008459
035 %a SowaIDT32509
040 %a GORZ 002 %c GORZ 002 %e PNN
080 %a 371.3
100 1 %a Kulpa, Jan %d (1908-1983).
245 1 0 %a Wykorzystanie treści środowiskowych w procesie nauczania / %c Jan Kulpa.
260 %a Wrocław : %b Zakład Narodowy im. Ossolińskich, %c 1981.
300 %a 46 s. ; %c 18 cm.
490 1 %a Nauka dla Wszystkich, %x 0077-6181 ; %v nr 340
650 9 %a Nauczanie %x metody
830 0 %a Nauka dla Wszystkich %x 0077-6181 %v nr 340
856 4 # %u https://opac.wimbp.gorzow.pl/integro/site/recorddetail/1592000017388 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 83-04-00845-9
980 %a 371.3 %y Metody i formy nauczania. Formy nabywania wykształcenia
990 %a #P - Literatura popularno-naukowa

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr Inwentarza :
030 7470
Położenie :
Filia 3
Sygnatura :
F3 37
Lokalizacja :
 
Nr Inwentarza :
040 27765
Położenie :
Filia 4
Sygnatura :
F4 37
Lokalizacja :
 
Nr Inwentarza :
000 12461
Położenie :
Wypożyczalnia Główna
Sygnatura :
WG 37
Lokalizacja :
 

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies