Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wychowanie : interpretacja jego wartości i granic

Tytuł :
Wychowanie : interpretacja jego wartości i granic
Temat :
Pedagogika
Wychowanie
Rok wydania :
1998
Wydawca :
Kraków : Uniwersytet Jagielloński
ISBN :
8323310807
Seria :
Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Jagiellońskiego. Prace Pedagogiczne (Uniwersytet Jagieloński), 0239-5436 ; z.26
Opis fizyczny :
116 s. ; 24 cm
Książka

LDR 01162nam|a2200289#i#4500
001 1592000021250
003 GORZ 002
005 20181001115611.7
008 090611s1998####pl#||||g#||||||||#||pol#|
020 %a 8323310807
035 %a SowaIDT53257
040 %a GORZ 002 %c GORZ 002 %e PNN
044 %a pl
080 %a 37.01/.08
245 0 0 %a Wychowanie : %b interpretacja jego wartości i granic / %c red. Bernard Gawlina.
260 %a Kraków : %b Uniwersytet Jagielloński, %c 1998.
300 %a 116 s. ; %c 24 cm.
490 1 %a Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Jagiellońskiego. Prace Pedagogiczne (Uniwersytet Jagieloński), %x 0239-5436 ; %v z.26
650 9 %a Pedagogika
650 9 %a Wychowanie
700 1 # %a Gawlina, Bernard. %e Redakcja
830 0 %a Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Jagiellońskiego. %p Prace Pedagogiczne (Uniwersytet Jagieloński) %x 0239-5436 %v z.26
856 4 # %u https://opac.wimbp.gorzow.pl/integro/site/recorddetail/1592000021250 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 83-233-1080-7
980 %a 37.01/.08 %y Ogólne zasady pedagogiki i wychowania
990 %a #P - Literatura popularno-naukowa

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr Inwentarza :
010 55633
Sygnatura :
WN 37

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies