Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Między charyzmą i rutyną : antropologia brytyjska 1922-1982

Tytuł :
Między charyzmą i rutyną : antropologia brytyjska 1922-1982
Autorzy :
Kuper, Adam
Temat :
Antropologia społeczna Wielka Brytania
Etnografia Wielka Brytania
Rok wydania :
1987
Wydawca :
Łódź : Wydaw. Łódzkie
ISBN :
8321805388
Seria :
Człowiek i Jego Cywilizacja
Opis fizyczny :
283 s. ; 20 cm
Książka

LDR 01050nam|a2200289#i#4500
001 1592000022512
003 GORZ 002
005 20181001115701.0
008 090611s1987####pl#||||g#||||||||#||pol#|
020 %a 8321805388
035 %a SowaIDT27955
040 %a GORZ 002 %c GORZ 002 %e PNN
044 %a pl
080 %a 316.2+397::001](410)(091)
100 1 %a Kuper, Adam.
245 1 0 %a Między charyzmą i rutyną : %b antropologia brytyjska 1922-1982 / %c Adam Kuper ; tł. Katarzyna Kaniowska.
260 %a Łódź : %b Wydaw. Łódzkie, %c 1987.
300 %a 283 s. ; %c 20 cm.
490 1 %a Człowiek i Jego Cywilizacja
650 9 %a Antropologia społeczna %z Wielka Brytania
650 9 %a Etnografia %z Wielka Brytania
700 1 # %a Kaniowska, Katarzyna. %e Tłumaczenie
830 0 %a Człowiek i Jego Cywilizacja
856 4 # %u https://opac.wimbp.gorzow.pl/integro/site/recorddetail/1592000022512 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 83-218-0538-8
990 %a #P - Literatura popularno-naukowa

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr Inwentarza :
180 21222
Położenie :
Filia 1
Sygnatura :
F1 316
Lokalizacja :
 
Nr Inwentarza :
000 4480
Położenie :
Wypożyczalnia Główna
Sygnatura :
WG 316
Lokalizacja :
 

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies