Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Przetwórstwo owoców i warzyw : podręcznik dla technikum. Cz. 1

LDR 01366nam|a2200337#i#4500
001 1592000093148
003 GORZ 002
005 20181001124307.0
008 090611s1999####pl#||||g#||||||||#||pol#|
020 %a 8302064041 (część1)
020 %a 830206405X (całość)
035 %a SowaIDT79521
040 %a GORZ 002 %c GORZ 002 %e PNN
044 %a pl
080 %a 664.8/.9:641.4](075.3)
100 1 %a Jarczyk, Andrzej %d (1933- ).
245 1 0 %a Przetwórstwo owoców i warzyw : %b podręcznik dla technikum. %n Cz. 1 / %c Andrzej Jarczyk, Janusz Bronisław Berdowski.
250 %a Wyd. 2.
260 %a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c 1999.
300 %a 276 s., [1] k. tabl. : %b il. ; %c 24 cm.
504 %a Bibliogr. s. 278
650 9 %a Owoce %x konserwacja %v podręcznik dla szkół zawodowych
650 9 %a Owoce %x technologia %v podręcznik dla szkół zawodowych
650 9 %a Warzywa %x konserwacja %v podręcznik dla szkół zawodowych
650 9 %a Warzywa %x technologia %v podręcznik dla szkół zawodowych
700 1 # %a Berdowski, Janusz Bronisław.
856 4 # %u https://opac.wimbp.gorzow.pl/integro/site/recorddetail/1592000093148 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 83-02-06404-1 (część1)
920 %a 83-02-06405-X (całość)
990 %a #P - Literatura popularno-naukowa

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Nr Inwentarza :
011 22603
Sygnatura :
C 66/69

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies