Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Żywienie zwierząt domowych, jego teoretyczne podstawy i praktyczne wykonanie

Tytuł :
Żywienie zwierząt domowych, jego teoretyczne podstawy i praktyczne wykonanie
Autorzy :
Hansson, Nils
Temat :
Pasza
Zootechnika
Rok wydania :
1927
Wydawca :
Poznań : T. S. Grouss
Opis fizyczny :
XIV, [4], 243 s., 1 k. tabl. : il. ; 24 cm
Książka

LDR 01302nam#a2200289#i#4500
001 1592100527438
003 GORZ 002
005 20181001133018.1
008 100408s1927####pl#||||g#||||||||#||pol#d
040 %a GORZ 002 %c GORZ 002 %e PNN
041 1 | %a pol %h swe
044 %a pl
080 %a 636.084/.087
100 1 %a Hansson, Nils.
245 1 0 %a Żywienie zwierząt domowych, jego teoretyczne podstawy i praktyczne wykonanie / %c Nils Hansson ; tł. Edward Appenheimer ; przejrz. i przedm. opatrzył Zygmunt Moczarski.
246 1 # %i Tytuł oryginału: %a Husdjurens Utfodring och Vrd
260 %a Poznań : %b T. S. Grouss, %c 1927.
300 %a XIV, [4], 243 s., 1 k. tabl. : %b il. ; %c 24 cm.
500 %a Tyt. oryg.: "Husdjurens Utfodring och Vrd"
650 9 %a Pasza
650 9 %a Zootechnika
700 1 # %a Appenheimer, Edward. %e Tłumaczenie
700 1 # %a Moczarski, Zygmunt %d (1876-1957). %e Przedmowa
856 4 # %u https://opac.wimbp.gorzow.pl/integro/site/recorddetail/1592100527438 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
980 %a 636.084/.087 %y Żywienie zwierząt. Metody i techniki żywienia
990 %a #P - Literatura popularno-naukowa

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Nr Inwentarza :
608 12403
Sygnatura :
ZS X Han.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies