Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Adaptacja i stabilizacja kadr w zakładzie pracy

Tytuł :
Adaptacja i stabilizacja kadr w zakładzie pracy
Autorzy :
Pawlikowska, Krystyna
Temat :
Kadry polityka
Praca socjologia
Rok wydania :
1979
Wydawca :
Warszawa : Wydawnictwo "Książka i Wiedza"
Seria :
Biblioteka Służby Pracowniczej
Opis fizyczny :
132, [4] s. : tab. ; 17 cm
Książka

LDR 01347nam#a2200325#i#4500
001 1592200617244
003 GORZ 002
005 20181001133818.0
008 000320s1979####pl#####g#####||||#||pol##
015 %a PB 2079/80
040 %a WA N %c WA N
041 0 # %a pol
044 %a pl
080 %a 331.1
080 %a 316.334.22
100 1 %a Pawlikowska, Krystyna.
245 1 0 %a Adaptacja i stabilizacja kadr w zakładzie pracy / %c Krystyna Pawlikowska.
260 %a Warszawa : %b Wydawnictwo "Książka i Wiedza", %c 1979.
300 %a 132, [4] s. : %b tab. ; %c 17 cm.
490 1 %a Biblioteka Służby Pracowniczej
504 %a Wykaz przepisów prawnych s. 89-90.
504 %a Bibliogr. s. [134].
650 9 %a Kadry %x polityka
650 9 %a Praca %x socjologia
830 0 %a Biblioteka Służby Pracowniczej
856 4 # %u https://opac.wimbp.gorzow.pl/integro/site/recorddetail/1592200617244 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
980 %a 331.1 %y Teoria i organizacja pracy. Stosunki między pracodawcami a pracownikami. Polityka kadrowa (w zakładzie pracy)
980 %a 316.334.22 %y Socjologia pracy. Socjologia zawodu
990 %a #P - Literatura popularno-naukowa

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Nr Inwentarza :
012 3557
Położenie :
Archiwum
Sygnatura :
AR 3557
Lokalizacja :
 

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies