Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Cząstki dziwne

Tytuł :
Cząstki dziwne
Autorzy :
Adair, Robert Kemp
Fowler, Earle Cabell
Temat :
Cząstki elementarne
Rok wydania :
1966
Wydawca :
Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Naukowe
Seria :
Małe Monografie PWN. Fizyka
Opis fizyczny :
186, [2] s., [2] s. tabl. : il. ; 18 cm
Książka

LDR 01246nam#a2200301#i#4500
001 1592300677902
003 GORZ 002
005 20181001134427.7
008 120412s1966####pl#||||g#||||||||#||pol#d
040 %a GORZ 002 %c GORZ 002 %e PNN
041 1 | %a pol %h eng
044 %a pl
080 %a 539
100 1 %a Adair, Robert Kemp.
245 1 0 %a Cząstki dziwne / %c Robert Kemp Adair, Earl Cabell Fowler ; [z ang. przeł. Tomasz Hofmokl ; uzup. Grzegorz Białkowski, Tomasz Hofmokl.
260 %a Warszawa : %b Państwowe Wydawnictwo Naukowe, %c 1966.
300 %a 186, [2] s., [2] s. tabl. : %b il. ; %c 18 cm.
490 1 %a Małe Monografie PWN. Fizyka
504 %a Bibliogr. s. 172-173. Indeksy.
650 9 %a Cząstki elementarne
700 1 # %a Fowler, Earle Cabell.
700 1 # %a Hofmokl, Tomasz %d (1936-2000). %e Tłumaczenie
700 1 # %a Białkowski, Grzegorz %d (1932-1989). %e Opracowanie
830 0 %a Małe Monografie PWN. %p Fizyka
856 4 # %u https://opac.wimbp.gorzow.pl/integro/site/recorddetail/1592300677902 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
980 %a 539 %y Fizyczna istota materii
990 %a #P - Literatura popularno-naukowa

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Nr Inwentarza :
012 4871
Położenie :
Archiwum
Sygnatura :
AR 4871
Lokalizacja :
 

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies