Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Teraz jesteście Niemcami : wstrząsające losy zrabowanych polskich dzieci

LDR 02737cam#a2200697#i#4500
001 1592901085203
003 GORZ 002
005 20190211210008.2
008 181022s2018####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 9788380434295
040 %a GORZ 002 %c GORZ 002 %e PNN %d GORZ 002
041 0 | %a pol
044 %a pl
045 2 %b d1939 %b d2017
046 %k 2018
080 # %a 94(438).082
080 # %a 94(100)"1939/1945"::341.322.5
080 # %a (047)
245 0 0 %a Teraz jesteście Niemcami : %b wstrząsające losy zrabowanych polskich dzieci / %c Ewelina Karpińska-Morek, Agnieszka Waś-Turecka, Monika Sieradzka, Artur Wróblewski, Tomasz Majta, Michał Drzonek.
260 # %a Kraków : %b Wydawnictwo M, %c copyright 2018.
300 %a 391, [1] strona : %b fotografie ; %c 24 cm.
336 %a tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Literatura faktu, eseje, publicystyka
388 1 %a 2001-
504 %a Bibliografia na stronach 387-389.
648 # 9 %a 1901-2000
648 # 9 %a 1939-1945
648 # 9 %a 1945-1989
648 # 9 %a 1989-2000
648 # 9 %a 2001-
650 9 %a II wojna światowa (1939-1945)
650 9 %a Dzieci
650 9 %a Germanizacja
650 9 %a Ludobójstwo
650 9 %a Poszukiwania zaginionych
650 9 %a Sieroty wojenne
650 9 %a Trzecia Rzesza (1933-1945)
650 9 %a Świadomość narodowa
650 9 %a Tożsamość osobista
651 9 %a Niemcy
651 9 %a Polska
655 9 %a Praca zbiorowa
655 9 %a Reportaż
658 %a Historia
700 1 # %a Karpińska-Morek, Ewelina. %e Autor
700 1 # %a Waś-Turecka, Agnieszka %e Autor
700 1 # %a Sieradzka, Monika. %e Autor
700 1 # %a Wróblewski, Artur. %e Autor
700 1 # %a Majta, Tomasz. %e Autor
700 1 # %a Drzonek, Michał. %e Autor
710 2 # %a Wydawnictwo M. %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://opac.wimbp.gorzow.pl/integro/site/recorddetail/1592901085203 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-8043-429-5
980 %a 94(438).082 %y Polska w czasie II wojny światowej, 1939-1944/1945. Zagadnienia ogólne. Działalność polityczna i wojskowa
980 %a 94(100)"1939/1945"::341.322.5 %y Przestępstwa i zbrodnie związane z II wojną światową. Ludobójstwo. Obozy koncentracyjne, masowe egzekucje, pacyfikacje itd
980 %a (047) %y Reportaże. Wywiady
990 %a #P - Literatura popularno-naukowa

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr Inwentarza :
000 81163
Położenie :
Wypożyczalnia Główna
Sygnatura :
WG 94(438).082
Lokalizacja :
 

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies