Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Amundsen : ostatni wiking

Tytuł :
Amundsen : ostatni wiking
Autorzy :
Bown, Stephen R
Temat :
Amundsen, Roald (1872-1928)
Polarnicy
Strefy polarne
Norwegia
Geografia i nauki o Ziemi
Historia
Rok wydania :
copyright 2018
Wydawca :
Poznań : Wydawnictwo Poznańskie
ISBN :
9788379768813
Opis fizyczny :
453, [1] strona, [16] stron tablic : fotografie, mapy, portrety ; 22 cm
Gatunek / Forma :
Biografia
Książki
Literatura faktu, eseje, publicystyka
Książka

LDR 02450cam#a2200637#a#4500
001 1593001111203
003 GORZ 002
005 20190325140303.5
008 190114s2018####pl#||||g#||||||||#||pol##
020 %a 9788379768813
035 %a (PL)b1000000275560
035 %a 991052499216805066
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d GORZ 002
041 1 | %a pol %h eng
044 %a pl
045 2 %b d1872 %b d1928
046 %k 2012
080 # %a 913(98)
080 # %a 913(99)
080 # %a 929-052(481)"18"
080 # %a 929-052(481)"19"
100 1 %a Bown, Stephen R. %e Autor
245 1 0 %a Amundsen : %b ostatni wiking / %c Stephen R. Bown ; przekład Krzysztof Cieślik.
246 1 # %i Tytuł oryginału: %a Last viking : %b the life of Roald Amundsen
260 # %a Poznań : %b Wydawnictwo Poznańskie, %c copyright 2018.
300 %a 453, [1] strona, [16] stron tablic : %b fotografie, mapy, portrety ; %c 22 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Literatura faktu, eseje, publicystyka
388 1 %a 2001-
500 %a Tytuł oryginału: The last viking : the life of Roald Amundsen, 2012.
504 %a Bibliografia na stronach 447-450.
600 1 9 %a Amundsen, Roald %d (1872-1928)
648 # 9 %a 1801-1900
648 # 9 %a 1901-2000
648 # 9 %a 1901-1914
648 # 9 %a 1914-1918
648 # 9 %a 1918-1939
650 9 %a Polarnicy
650 9 %a Strefy polarne
651 9 %a Norwegia
655 9 %a Biografia
658 %a Geografia i nauki o Ziemi
658 %a Historia
700 1 # %a Cieślik, Krzysztof %d (1985- ). %e Tłumaczenie
710 2 # %a Wydawnictwo Poznańskie (1993- ). %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://opac.wimbp.gorzow.pl/integro/site/recorddetail/1593001111203 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-7976-881-3
980 %a 913(98) %y Geografia Arktyki i regionów bieguna północnego
980 %a 913(99) %y Geografia Antarktyki i regionów bieguna południowego
980 %a 929-052(481)"18" %y Biografie norweskie 19 wieku
980 %a 929-052(481)"19" %y Biografie norweskie 20 wieku
990 %a #P - Literatura popularno-naukowa

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr Inwentarza :
020 54442
Sygnatura :
F2 913(9)

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies